Real 9300 plus

Real 9300 plus for barn

Real 9300 i post 16, 17 og 18 har manuell hev og senk og manuell setetilt i 15° forover og 15° bakover. En meget stabil gulvbrems gir stolen større sikkerhet mot velt. Ergomedic sete og rygg med ryggvinkling. Medic for fast eller fri ryggbevegelse. Smidige Barn og Mini understell finnes for enkel plassering ved spisebord og manøvrering i trange omgivelser. Ergomedic sittesystem kan vokse med barnet og endrede behov for stabilitet, aktivitet og hvile. Seteløsninger fra setebredde 23 cm ulike typer sete og ryggløsninger, skum, stoff og farger.

Les mer >

Arbeidsstol Real 9300 for barn

Media og dokumentasjon

Real 9300 i post 16 delte fotplater
Real9300 i Post 16 med helfotplate

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.