Linet Eleganza 2

Eleganza 2 flytter grenser

Eleganza 2 flytter grenser for sikkerhetsstandarder, kvalitet på sengen og design. Den har sofistikerte funksjoner og "smarte fordeler som forbedrer kvaliteten på pleien. Eleganza 2 er en praktisk og estetisk tiltalende seng. Takket være sine egenskaper, gjenspeiler sengen de daglige operative behovene for et sykehus. 

Les mer >

Linet Eleganza 2 sykehusseng

Media og dokumentasjon

Linet Eleganza 2
Linet Eleganza 2 er lett å holde ren
Linet Eleganza 2 med nattlys

Bilder

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.