JAY Fit rygg

Optimal stabilitet og posisjonering for økt selvstendighet

Den forbedrede JAY Fit ryggen er en modulær og justerbar rygg, spesielt utviklet i forhodl til barn og unges behov. Rullestolryggen bidrar til økt selvstendighet og komfort gjennom optimal posisjonering og stabilisering av overkroppen.

Med innovativ teknologi i trekket og forbedrede fester er JAY Fit ryggen en perfekt match. Du får den til å passe - med flere individuelle løsninger og tilpasninger! 

Les mer >

JAY Fit rullestol rygg

Media og dokumentasjon

JAY Fit Back mounted on Quickie SR45 Tilt-in-space Wheelchair - Front
JAY Fit rullestolrygg - sett fra baksiden
JAY Fit rygg montert på Zippie IRIS rullestol

Bilder

Be om brosjyre

Du trenger bare å registrere deg nedenfor og vi sender deg infoen.

Jeg ønsker å motta informasjon fra Sunrise Medical ¹
Jeg aksepterer personvernerklæringen

¹ Sunrise Medical respekterer ditt privatliv. Dine personlige detaljer vil bli holdt konfidensielle og vil kun bli brukt til å sende deg informasjon fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheter om oss. I samsvar med lov om datasikkerhet, trenger vi din tillatelse ved at du selv fyller inn og sender inn detaljene i skjemaet ovenfor. Opplysninger om deg vil ikke bli videresendt eller gjort tilgjengelig for noen uten din tillatelse. Alle ansatte som måtte ha tilgang til disse dataene, eller på annen måte bearbeider disse, er bundet av taushetsplikt. Dersom du ønsker å se hva som ligger lagret om deg eller ønsker å bli slettet fra vårt register, kan du bare sende en e-post til post@sunrisemedical.no, eller skrive til oss: Markedsavdelingen, Sunrise Medical AS, Delitoppen 3, 1540 Vestby.