Raptor

En helt annerledes elektrisk rullestol for barn!

En elektrisk rullestol for barn og unge som bringer dem tilbake til vennegjengen. Den fungerer perfekt i alle barns skole og fritidssysler. Både i funksjon og i utseende er stolen perfekt for de unge.
Leveres i 2 størrelser og to farger. Dekorsett og rikelig tilbehør personligjør Raptor til eget image. Raptor har god fjæring og er egnet for bruk i både terreng, skole og nærmiljø. Design og utseende på Raptor appellerer til barn i mange aldersgrupper og den passer til de fleste mellom 3 og 15 år.
 

Les mer >

Elektrisk rullestol for barn og unge

Media og dokumentasjon

Raptor - for barn og unge!
Fritid med Raptor!
Vi kommer oss frem med Raptor!

Bilder

Be om brosjyre

Du trenger bare å registrere deg nedenfor og vi sender deg infoen.

Jeg ønsker å motta informasjon fra Sunrise Medical ¹
Jeg aksepterer personvernerklæringen

¹ Sunrise Medical respekterer ditt privatliv. Dine personlige detaljer vil bli holdt konfidensielle og vil kun bli brukt til å sende deg informasjon fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheter om oss. I samsvar med lov om datasikkerhet, trenger vi din tillatelse ved at du selv fyller inn og sender inn detaljene i skjemaet ovenfor. Opplysninger om deg vil ikke bli videresendt eller gjort tilgjengelig for noen uten din tillatelse. Alle ansatte som måtte ha tilgang til disse dataene, eller på annen måte bearbeider disse, er bundet av taushetsplikt. Dersom du ønsker å se hva som ligger lagret om deg eller ønsker å bli slettet fra vårt register, kan du bare sende en e-post til post@sunrisemedical.no, eller skrive til oss: Markedsavdelingen, Sunrise Medical AS, Delitoppen 3, 1540 Vestby.