Advance

Sammenleggbar og funksjonell passiv løfter

Advance - den sammenleggbare løfteren fra Oxford markerer et stort fremskritt innen både design og ytelse for personløftere. Fremstilt ved bruk av det aller seneste innen design- og produksjonsteknologi, er løfteren den mest funksjonelle og stilfulle i sin klasse per i dag.
Med dennes funksjoner forventer man en stor og tung løfter. Dette er imidlertid ikke tilfelle med Advance som er både kompakt og smidig. Advance er ypperlig å bruke på steder hvor plass og lagring er sentrale spørsmål. Den er ideell å bruke i
hjemmet eller på institusjoner hvor plassmangel ofte er en viktig faktor.

Les mer >

Advance

Media og dokumentasjon

Advance
Advance (1)
Advance (2)

Bilder

Be om brosjyre

Du trenger bare å registrere deg nedenfor og vi sender deg infoen.

Jeg ønsker å motta informasjon fra Sunrise Medical ¹
Jeg aksepterer personvernerklæringen

¹ Sunrise Medical respekterer ditt privatliv. Dine personlige detaljer vil bli holdt konfidensielle og vil kun bli brukt til å sende deg informasjon fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheter om oss. I samsvar med lov om datasikkerhet, trenger vi din tillatelse ved at du selv fyller inn og sender inn detaljene i skjemaet ovenfor. Opplysninger om deg vil ikke bli videresendt eller gjort tilgjengelig for noen uten din tillatelse. Alle ansatte som måtte ha tilgang til disse dataene, eller på annen måte bearbeider disse, er bundet av taushetsplikt. Dersom du ønsker å se hva som ligger lagret om deg eller ønsker å bli slettet fra vårt register, kan du bare sende en e-post til post@sunrisemedical.no, eller skrive til oss: Markedsavdelingen, Sunrise Medical AS, Delitoppen 3, 1540 Vestby.