Rullator veske Rollator Bag

Praktisk og funksjonell veske

GEMINO rullatorer er ikke bare enkel å tilpasse. Rullatorene tilbyr også et fullt sortiment av tilbehør for å gjøre hverdagen enklere. 

Kompletter din GEMINO rullator med en praktisk veske med lokk - i din favorittfarge. Håndtak og skulderstropp for enkel håndtering. Velg den fargen som passer deg best! 

Les mer >

GEMINO rullator veske

Media og dokumentasjon

Gemino rullatorveske bære i håndtakene
Gemino rullatorveske med skulderstropp
Gemino rullatorveske håndtak

Bilder

Be om brosjyre

Du trenger bare å registrere deg nedenfor og vi sender deg infoen.

Jeg ønsker å motta informasjon fra Sunrise Medical ¹
Jeg aksepterer personvernerklæringen

¹ Sunrise Medical respekterer ditt privatliv. Dine personlige detaljer vil bli holdt konfidensielle og vil kun bli brukt til å sende deg informasjon fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheter om oss. I samsvar med lov om datasikkerhet, trenger vi din tillatelse ved at du selv fyller inn og sender inn detaljene i skjemaet ovenfor. Opplysninger om deg vil ikke bli videresendt eller gjort tilgjengelig for noen uten din tillatelse. Alle ansatte som måtte ha tilgang til disse dataene, eller på annen måte bearbeider disse, er bundet av taushetsplikt. Dersom du ønsker å se hva som ligger lagret om deg eller ønsker å bli slettet fra vårt register, kan du bare sende en e-post til post@sunrisemedical.no, eller skrive til oss: Markedsavdelingen, Sunrise Medical AS, Delitoppen 3, 1540 Vestby.