J3 TC rygg Rullestolrygg

Redefiner din standard innen sittende med mikroklimatisk kontroll

Inspirert av ledende aktører innen bilindustrien, har vi utviklet den første rullestolryggen med integrerte termiske og ventilerende egenskaper. Funksjonene er sømløst kombinert med den velprøvde og pålitelige JAY J3 rullestolryggen. 

Den patenterte termoteknologien i JAY J3 TC ryggen gir suveren komfort og er utviklet for å hjelpe med å regulere kroppstemperaturen. Ventilerende kjøling bidrar til å fjerne fukt, mens varmeelementet varmer hele ryggen. 

Les mer >

JAY J3 TC rullestolrygg
general.CrashTestApproved#

Godkjent i kollisjonstest
Dette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

Media og dokumentasjon

JAY J3 TC rullestol - miljøbilde
JAY J3 TC rullestolrygg - montert på Quickie Salsa
JAY J3 TC rullestolrygg - forside med trekk

Bilder

Be om brosjyre

Du trenger bare å registrere deg nedenfor og vi sender deg infoen.

Jeg ønsker å motta informasjon fra Sunrise Medical ¹
Jeg aksepterer personvernerklæringen

¹ Sunrise Medical respekterer ditt privatliv. Dine personlige detaljer vil bli holdt konfidensielle og vil kun bli brukt til å sende deg informasjon fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheter om oss. I samsvar med lov om datasikkerhet, trenger vi din tillatelse ved at du selv fyller inn og sender inn detaljene i skjemaet ovenfor. Opplysninger om deg vil ikke bli videresendt eller gjort tilgjengelig for noen uten din tillatelse. Alle ansatte som måtte ha tilgang til disse dataene, eller på annen måte bearbeider disse, er bundet av taushetsplikt. Dersom du ønsker å se hva som ligger lagret om deg eller ønsker å bli slettet fra vårt register, kan du bare sende en e-post til post@sunrisemedical.no, eller skrive til oss: Markedsavdelingen, Sunrise Medical AS, Delitoppen 3, 1540 Vestby.