J2 dyp

Post 4: Sittepute som kompenserer/korrigerer for asymmetri og feilstillinger. Risikogruppe: Høy

JAY J2 dyp er en anatomisk utformet, stabil pute bestående av skumbase, oljepad med tre kammer og et mykt skuminnlegg og to ventilerende trekk som standard.

Puten er meget stabil, og kan kompensere for feilstillinger og asymmetrier. Setebrønnen er fylt med en oljepad med tre kammer og mykt skuminnlegg. Puten er dynamisk og selvjusterende, oljemassen former seg automatisk rundt brukers bekkenparti og oljemassen beveger seg med bruker. Sittebeinsknutene kan synke inntil 7,5cm ned i puten.
Puten er designet for både hengekøye- og plansete.
 

Les mer >

JAY J2

Media og dokumentasjon

JAY J2 Deep Contour
JAY J2 dyp base
Jay J2 dyp oljepad

Bilder

Be om brosjyre

Du trenger bare å registrere deg nedenfor og vi sender deg infoen.

Jeg ønsker å motta informasjon fra Sunrise Medical ¹
Jeg aksepterer personvernerklæringen

¹ Sunrise Medical respekterer ditt privatliv. Dine personlige detaljer vil bli holdt konfidensielle og vil kun bli brukt til å sende deg informasjon fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheter om oss. I samsvar med lov om datasikkerhet, trenger vi din tillatelse ved at du selv fyller inn og sender inn detaljene i skjemaet ovenfor. Opplysninger om deg vil ikke bli videresendt eller gjort tilgjengelig for noen uten din tillatelse. Alle ansatte som måtte ha tilgang til disse dataene, eller på annen måte bearbeider disse, er bundet av taushetsplikt. Dersom du ønsker å se hva som ligger lagret om deg eller ønsker å bli slettet fra vårt register, kan du bare sende en e-post til post@sunrisemedical.no, eller skrive til oss: Markedsavdelingen, Sunrise Medical AS, Delitoppen 3, 1540 Vestby.