Pro;Table

Nattbord for både sykehus og institusjoner.

Pro;Table er konstruert slik at når klaffen er oppslått har den lik høyde som platen på selve bordet. Dette gjør at det blir svært god plass og ingen høydeforskjell. Trinnløs høyderegulering ved hjelp av en fotpedal.

Det finnes en sykehusmodell med avtakbare plastskuffer for forskriftsmessig rengjøring. Institusjonsmodellen finnes med 2 skuffer hvorav den ene er låsbar. Bordet finnes i bøk og bjørkelaminat.

Les mer >

Pro;Table

Media og dokumentasjon

Pro;Table for sykehjem/institusjoner
Pro;Table for sykehus med plastskuffer

Bilder

Be om brosjyre

Du trenger bare å registrere deg nedenfor og vi sender deg infoen.

Jeg ønsker å motta informasjon fra Sunrise Medical ¹
Jeg aksepterer personvernerklæringen

¹ Sunrise Medical respekterer ditt privatliv. Dine personlige detaljer vil bli holdt konfidensielle og vil kun bli brukt til å sende deg informasjon fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheter om oss. I samsvar med lov om datasikkerhet, trenger vi din tillatelse ved at du selv fyller inn og sender inn detaljene i skjemaet ovenfor. Opplysninger om deg vil ikke bli videresendt eller gjort tilgjengelig for noen uten din tillatelse. Alle ansatte som måtte ha tilgang til disse dataene, eller på annen måte bearbeider disse, er bundet av taushetsplikt. Dersom du ønsker å se hva som ligger lagret om deg eller ønsker å bli slettet fra vårt register, kan du bare sende en e-post til post@sunrisemedical.no, eller skrive til oss: Markedsavdelingen, Sunrise Medical AS, Delitoppen 3, 1540 Vestby.